24/7 bereikbaar

Allround loodgietersbedrijf
24/7 bereikbaar
Ervaren vakmannen
Gericht op kwaliteit

Regenpijp lekkage in Huizen

Heeft u last van een regenpijp lekkage in Huizen? In dat geval is het zaak deze lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Vaak oogt een lekkende regenpijp onschuldig. Het is immers geen probleem, wanneer er wat water langs de regenpijp naar de tuin stroomt. In huis zou een lekkage voor vochtschade kunnen zorgen, maar daar lijkt buiten geen sprake van te zijn. Toch is het oppassen geblazen bij een regenpijp lekkage! Als gevolg van een dergelijke lekkage zal een deel van het vrijgekomen vocht bij de buitenmuur van uw woning naar beneden stromen.

Het vocht wat onderweg in de buitenmuur trekt zal op het eerste oog geen schade veroorzaken. Naarmate er echter meer vocht in de muur zit, zullen aan de binnenzijde van uw woning vochtplekken zichtbaar worden. Het kost veel tijd om deze vochtplekken te verhelpen. De muur mag pas bewerkt worden, als het vocht uit de muur getrokken is. Dit duurt al snel weken tot maanden. Reden genoeg om een regenpijp lekkage in een vroeg stadium aan te pakken.

Laat uw regenpijp lekkage direct verhelpenregenpijp lekkage

Zelf een regenpijp lekkage verhelpen is vaak niet eenvoudig. Soms is bijvoorbeeld niet direct duidelijk waar zich de bron van de lekkage bevindt. Onze loodgieters beschikken over de kennis en ervaring om een regenpijp lekkage voor u te kunnen verhelpen. Dit doen zij bijvoorbeeld door een deel van de regenpijp te vervangen of schade aan de regenpijp te repareren. Het kan ook voorkomen dat de aansluiting van de regenpijp op de regengoot versleten is. In zo’n geval kunt u het vervangen van de gehele regengoot overwegen. Ook bij een lekkende regengoot kunt u op de hulp van onze loodgieters rekenen.

Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden bij lekkages. Zo wordt een ernstige vochtschade aan uw woning voorkomen!