Loodgieter Bijvanck - Ook voor spoed!

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar!

Allround loodgietersbedrijf

Van lekkages tot verstoppingen, wij helpen u uit de brand!

24/7 bereikbaar

Ook ’s nachts en in het weekend zijn wij u graag van dienst!

Ervaren vakmannen

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij bij ieder probleem voor een oplossing!

Gericht op kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop: we werken zorgvuldig en met de beste materialen.

Werkzaamheden

Allround loodgietersbedrijf
24/7 bereikbaar
Ervaren vakmannen
Gericht op kwaliteit

Uw loodgieter in Bijvanck biedt hulp bij loodgietersklussen

Er zijn tal van verschillende loodgietersklussen te bedenken die u mogelijk zelf uit zou kunnen voeren, maar liever een aan ervaren loodgieter overlaat. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen, het verleggen van bestaande leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, enzovoorts. Uw loodgieter in Bijvanck staat dagelijks voor u klaar om hulp te bieden bij dergelijke klussen! Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen, zodat u met onze hulp verzekerd bent van een vakkundige en professionele uitvoering.

Complicaties bij een nieuw-, aan- of verbouw

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunnen er vervelende complicaties optreden als loodgietersklussen niet op de juiste manier worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan lekkages rond leidingen, een verstopping in de afvoer, een storing in de cv-ketel, enzovoorts. Zeker lekkages kunnen erg vervelend zijn, omdat een lekkage vaak erg lastig zelf te verhelpen is. Daarbij kan een lekkage voor een blijvende waterschade zorgen als u deze niet tijdig laat verhelpen! Reden genoeg om onze ervaren loodgieter uit Bijvanck in te schakelen voor het uitvoeren van loodgietersklussen.

Hulp bij verstoppingen in de afvoer

Naast lekkages vormen ook verstoppingen een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. Dit is niet voor niets! Een verstopte afvoer is niet zelf te verhelpen en brengt daarbij een vervelende stank met zich mee. In het ergste geval is het zelfs niet langer mogelijk uw toilet of douche nog te gebruiken bij een verstopte afvoer. Heeft u momenteel te maken met een verstopping? Schakel onze loodgieter in Bijvanck in om een oplossing te bieden.

Nog beter is het om lekkages, verstoppingen en storingen in de cv-ketel te voorkomen! Dit doet u door dergelijke loodgieterselementen eens in de zoveel jaar te laten onderhouden door een loodgieter.