24/7 bereikbaar

Allround loodgietersbedrijf
24/7 bereikbaar
Ervaren vakmannen
Gericht op kwaliteit

Veelgestelde vragen

Wat voor werkzaamheden verricht Loodgieter Huizen?

Onze 24/7 loodgieter uit Huizen kan u met verschillende klussen van dienst zijn. We leggen en verleggen leidingen en verhelpen verstoppingen, lekkages en andere problemen binnen uw huis. Maak een afspraak en we sturen een van onze professionele loodgieters uw kant op!

In welke regio zijn jullie actief?

We zijn actief in Houten en omstreken. Hierbij horen dus ook Crailo, Valkeveen en Bijvanck.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Heel gemakkelijk, u kunt dit nummer: 035 205 0990 bellen voor het maken van een afspraak.

Op welke momenten zijn jullie bereikbaar?

We zijn 24/7 bereikbaar! Doordeweeks en in het weekend kunt u ons altijd bellen voor uw problemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze spoedservice om de schade van bijvoorbeeld een lekkage zo snel mogelijk te beperken.

Wat betekent de spoedservice?

Als er iets kapot is gegaan, of er is een lekkage, dan moet u bij veel loodgieters wachten tot de volgende werkdag. Maar soms is er een klus die niet zo lang kan wachten. Bij een gesprongen leiding wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom is er 24/7 een spoedloodgieter beschikbaar bij loodgieter huizen. Zowel overdag als ’s nachts kunt u een loodgieter aanvragen. Ook zijn we zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. De kosten van een spoedloodgieter liggen echter wel hoger dan van een normale loodgieter. De service is speciaal bedoeld voor noodsituaties.

Wat moet ik doen bij een lekkage?

Zodra u een lekkage constateert, is het handig om de hoofdkraan dicht te draaien. Op deze manier blijft waterschade aan bijvoorbeeld de vloer beperkt. Ook kunt u eventueel foto’s maken van de schade die er al is, dit kan handig zijn voor de verzekeraar. Verder moet u uitzoeken waar de oorzaak van de lekkage ligt. Een loodgieter kan de lekkage vervolgens verhelpen.