24/7 bereikbaar

Allround loodgietersbedrijf
24/7 bereikbaar
Ervaren vakmannen
Gericht op kwaliteit

Riool camera inspectie Huizen

Wanneer er problemen met het riool zijn zoals een lekkage in de riolering dan is het vaak lastig om precies te weten waar dit probleem exact vandaan komt. Dat er op een bepaalde plek in huis signalen van een lekkage te zien zijn betekent niet automatisch dat de lekkage zich ook op deze plek bevindt. Doordat de riolering bovendien in de vloeren van uw woning verwerkt zijn moet eerst de vloer opengebroken worden om de lekkage te lokaliseren en vervolgens te repareren. De riool camera inspectie Huizen kan een lekkage zonder het openbreken van de vloeren opsporen. Met gebruik van geavanceerde video apparatuur kan in het riool door middel van een camera inspectie de exacte locatie van een rioolprobleem worden gelokaliseerd.

Minder breken

Door onze loodgieters bij u een camera inspectie uit te laten voeren bij problemen met het riool voorkomt u dat de vloeren onnodig opengebroken hoeven te worden. Immers kan door het inzetten van deze moderne techniek de exacte oorzaak en locatie van een probleem worden vastgesteld. Indien het nodig is om voor de reparatie hiervan de vloer open te breken dan wordt dit tot een minimum beperkt. Soms komen we er achter dat er helemaal geen breken van de vloer nodig is.

Heeft u problemen met uw riool en weet u niet exact wat de oorzaak is? Neem contact op met ons om een afspraak te maken voor een camera inspectie.