24/7 bereikbaar

Allround loodgietersbedrijf
24/7 bereikbaar
Ervaren vakmannen
Gericht op kwaliteit

CV reparatie in Huizen

cv reparatie Huizen U wilt er tijdens de koude herfst- en winterdagen niet koud bij komen te zitten. Een werkende CV- of combiketel is hiervoor essentieel, omdat het uw verwarming draaiende houdt en zorgt voor de warmwatervoorziening in bijvoorbeeld uw badkamer. Wanneer u te maken heeft met een storing, staan onze loodgieters voor u klaar om u bij een CV reparatie in Huizen te helpen. Wij proberen de oorzaak van de storing zo snel mogelijk voor u te achterhalen en te repareren, zodat u binnen een korte tijd weer kunt genieten van een warme woning. Nog beter is het om een CV reparatie aan uw ketel te voorkomen, door deze gedurende het jaar goed te onderhouden.

Veel mensen vergeten het onderhoud aan hun CV- of combiketel, of achten het niet nodig om deze te onderhouden. Hierbij ziet men beginnende defecten of slijtages over het hoofd, wat een uiteindelijke storing tot gevolg kan hebben.

CV reparatie en onderhoud

Onze loodgieters helpen u met het repareren en onderhouden van uw CV- of combiketel, door deze grondig na te lopen op beginnende slijtage of kapotte onderdelen. Zeker wanneer uw CV-ketel al ouder is, ligt slijtage van de onderdelen op de loer. Wij waarschuwen u hiervoor en kunnen de versleten onderdelen direct komen vervangen, zodat u een storing binnen uw CV voorkomt.

Heeft u momenteel een combinatie van een losse CV-ketel en boiler in uw woning? Overweeg eens over te stappen op een combiketel, die veel minder onderhoud vergt. Wij adviseren u hier graag over!